Поверителност

ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ

За целите на тази политика на поверителност, „лични данни“ се тълкува като всяка информация, с която някой може да бъде
лично идентифициран, например име, адрес, телефонен номер,електронна поща, фактуриране и информация за регистрация и
друга информация съпътстваща предоставянето на стоки или услуги. Тази информация се предоставя лично и доброволно само от Вас, например при заявяване на поръчка или регистриране в сайта, или добавяне на данни в профила си. Макар и да не е лична информация, само по себе си събираме и запазваме информация за покупките направени през сайта.

КАК ИЗПОЛЗВАМЕ ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ

Вашите лични данни се използват за обработка и изпълняване на поръчки, плащания,
доставки. Те ви осигуряват индивидуално пазаруване, за отговор на заявка и
потвърждение по електронна поща,за получаване на промоционални оферти, маркетингови новини и т.н.

УПРАВЛЕНИЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ

Ако сте регистриран Потребител, във всеки един момент сте свободен да коригирате,
актуализирате или изтривате вашите лични данни, влизайки във вашия профил.
При поискване може да получите резюме на личните данни записани при нас.
Вие също имате право да поискате да коригираме или премахнем личната информация за вас.

За да направите Вашето искане описано по-горе или ако имате някакви въпроси относно политиката
ни за конфиденциалност, изпратете запитване чрез формата за контакт на Сайта или
се свържете с нас на посочения в сайта телефон или адрес.

ОТКАЗ ОТ ОТГОВОРНОСТ

Въпреки че полагаме всички усилия за запазване на личните данни на потребителите, може да се наложи
да разкрием лична информация, когато това се изисква от закона, за който трябва да има основания
да се смята, че подобно действие е необходимо съобразено със съдебна процедура, съдебна заповед или юридическо действие насочено към нашия уеб сайт.

СИГУРНОСТ

Ние защитаваме Вашите лични данни, когато ги предоставяте на нашия сайт: защитна стена, пароли за достъп, както и други технологични и процедурни гаранции за поддържане на сайта.

Въпреки, че сме приложили по-горните мерки трябва да сте наясно, че 100% сигурност не е възможна.

ИЗМЕНЕНИЯ

Aronbg си запазва правото по своя преценка, да внася изменения в Декларацията за поверителност по всяко време.
Трябва да проверявате тази страница периодично за промени. Ако продължите да използвате този сайт след публикуването на промени в политика на поверителност,се счита че Вие сте съгласни с тези промени. Ако личната Ви информация е била изложена на риск, ние ще се стремим да ви уведомим за развитие.

ПРИЛОЖИМОСТ

Тази Декларация за поверителност се ръководи от българското законодателство и по-специално от ЗЗЛД. Българския ЗЗЛД гарантира, че обработването на лични данни ще се извършва при спазване на основнитеправа и свободи на физическите лица, както и на тяхното достойнство, особено по отношение на поверителността, идентичност и на правото на защита на личните данни.